Renkaiden vaihdot Vantaan autoilijoille

Suoritamme renkaanvaihtamiset nopeasti ja monen vuoden ammattitaidolla Keravan puolella sijaitsevalla toimipisteellämme. Hoidamme renkaanvaihtoasiat niin Vantaan kuin muun pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan alueella autoilevien renkaidenvaihdot samalla ripeällä otteella. Renkaiden vaihtaminen tehdään aina laadukkailla työkaluilla ja kiristämme renkaat aina momenttiin – luonnollisesti.

Renkaanvaihto-hinnasto

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto 35 €
Pakettiautot 45 €

Onko sinulla tarvetta uusille renkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet – talvirenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat tai kitkarenkaat.

Renkaanvaihdot vantaalaisille myös odottaessa

Suoritamme renkaidenvaihtoja esimerkiksi kesä- ja talvirenkaille keväisin ja syksyisin, mutta hoidamme tottakai myös uusien renkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Renkaanvaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa, joten et välttämättä tarvitse ajanvarausta. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Vantaan ja Helsingin suunnasta.

Ota yhteyttä ja varaa etukäteen aika renkaanvaihdolle, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Jo 10 vuotta renkaanvaihtoa!


renkaanvaihto kerava