Renkaiden vaihdot Vantaan autoilijoille

Suoritamme renkaanvaihtamiset nopeasti ja monen vuoden ammattitaidolla Keravan puolella sijaitsevalla toimipisteell√§mme. Hoidamme renkaanvaihtoasiat niin Vantaan kuin muun p√§√§kaupunkiseudun sek√§ Uudenmaan alueella autoilevien renkaidenvaihdot samalla ripe√§ll√§ otteella. Renkaiden vaihtaminen tehd√§√§n aina laadukkailla ty√∂kaluilla ja kirist√§mme renkaat aina momenttiin ‚Äď luonnollisesti.Renkaanvaihto-hinnasto

Autotyyppi Hinta
Henkil√∂auto 35 ‚ā¨
Pakettiautot 45 ‚ā¨

Onko sinulla tarvetta uusille renkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet Рtalvirenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat tai kitkarenkaat.

Renkaanvaihdot vantaalaisille myös odottaessa

Suoritamme renkaidenvaihtoja esimerkiksi kesä- ja talvirenkaille keväisin ja syksyisin, mutta hoidamme tottakai myös uusien renkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Renkaanvaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa, joten et välttämättä tarvitse ajanvarausta. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Vantaan ja Helsingin suunnasta.

Ota yhteyttä ja varaa etukäteen aika renkaanvaihdolle, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Jo 10 vuotta renkaanvaihtoa!


renkaanvaihto kerava

Slide 1 Slide 2

Onko renkaiden iällä väliä?

Kyllä, renkaiden iällä on merkitystä. Renkaat kuluvat ajan myötä ja niiden kumi kovettuu, mikä vaikuttaa renkaiden pitoon ja joustavuuteen. Renkaat tulisi vaihtaa uusiin noin viiden vuoden käytön jälkeen, vaikka ne olisivatkin ulkoisesti hyväkuntoiset. Myös säilytysolosuhteilla, kuten valon ja ilman kosteudella, voi olla vaikutusta renkaiden kuntoon. Siksi on tärkeää tarkistaa renkaiden kunto ja vaihtaa ne tarvittaessa turvallisuuden varmistamiseksi.

Montako kilometriä renkaat kestävät?

Renkaiden kesto riippuu monista tekijöistä, kuten ajotavasta, reittiprofiilista, renkaiden tyypistä ja laadusta, säilytysolosuhteista ja yleisestä kunnossapidosta. Yleensä renkaat kestävät noin 50 000 Р80 000 kilometriä, mutta tämä on vain suuntaa antava arvio. On tärkeää tarkistaa renkaiden kunto säännöllisesti ja vaihtaa ne tarvittaessa, jotta ajoturvallisuus säilyy.

Kumpaan päähän paremmat renkaat?

Renkaat tulisi aina asentaa paremmat renkaat auton taka-akselille. Tämä johtuu siitä, että auton takapään on helpompi menettää pidon kuin etupään, joka ohjaa auton ja pitää sen tiellä. Jos takarenkaat menettävät pidon, auto voi helposti pyörähtää ympäri, mikä on erittäin vaarallista. Taka-akselilla olevat paremmat renkaat auttavat pitämään auton hallinnassa ja vakauttamaan sen käytöksen, mikä on erityisen tärkeää märillä tai liukkailla pinnoilla ajettaessa.

Voiko renkaita säilyttää päällekkäin?

Renkaita ei suositella säilytettäväksi päällekkäin, koska se voi aiheuttaa vaurioita renkaiden rakenteelle ja heikentää niiden suorituskykyä. Renkaiden säilytys tulisi suorittaa pystyasennossa ja niiden välissä tulisi käyttää tukia tai säilytyslavetteja, jotka estävät renkaiden puristumisen tai epänormaalin muodonmuutoksen. Renkaita tulisi myös säilyttää kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa, jossa ne eivät altistu suoralle auringonvalolle tai kosteudelle. Jos renkaita on kuitenkin olosuhteiden pakosta säilyttää päällekkäin, niihin kannattaa lisätä hieman ilmaa ennen säilytystä.

Kauanko auton renkaiden vaihto kestää?

Auton renkaiden vaihto kestää yleensä noin 30-60 minuuttia, riippuen siitä, kuinka nopeasti renkaat saadaan irrotettua ja uudet asennettua. Renkaiden vaihdon kesto voi myös vaihdella autokorjaamon tai rengashuollon ruuhkan mukaan. Jos renkaat tarkistetaan samalla tasapainotuksen ja ilmanpaineen osalta, renkaiden vaihto voi kestää hieman kauemmin. On kuitenkin tärkeää varata riittävästi aikaa renkaiden vaihtoon, jotta se voidaan suorittaa turvallisesti ja huolellisesti.