Ilmastointihuolto autollesi helposti Rengasverkosta

Tervetuloa ilmastointihuoltoon Vantaan kylkeen – Keravalle! Meillä on käytössä markkinoiden tehokkaimmat Robinair AC590 Pro ilmastointihuoltokoneet. Tällä vantaalaiset autoilijat saavat laadukkaan huollon tuossa tuokiossa autolleen.

>> Ota meihin yhteyttä ja varaa aika ilmastointihuoltoon heti

Auton ilmastointilaite on hyvä huoltaa vähintään kahden vuoden välein, jotta sen teho pysyy hyvänä ja ikäviltä ilmastointilaitteen rikkoutumisilta vältyttäisiin – kylmällä tai kuumalla autolla on erittäin ikävä ajaa.

Ilmastointihuoltotyön saat nopeasti – ilman ajanvarausta

Voit tuoda autosi meille ilmastointihuoltoon ilman ajanvarausta. Meillä ilmastointilaitteen huolto onnistuu ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin. Korkeatasoiseen ilmastointihuoltoomme on helppoa poiketa myös läheltä, kuten Tuusulasta tai Helsingistä.

Ilmastointihuolto R134a – hinta 99€

Ilmastointihuolto R1234yf – hinta 150€

Huolto sisältää:

  • Ilmastointilaitteen tyhjennyksen
  • Alipaineistuksen
  • Vuototestauksen
  • Öljyt sekä UV-väriaineen
  • Uudet kylmäaineet R134a (max. 500g )
  • Uudet kylmäaineet R1234yf (max. 300g)
  • Järjestelmän testauksen

>> Ota meihin yhteyttä ja varaa aika ilmastointihuoltoon heti

ilmastointihuolto vantaa

Huolla autosi ilmastointijärjestelmä aika ajoin

Auton ilmastointijärjestelmä kannattaa huoltaa säännöllisesti, noin 2-3 vuoden välein riittää. Huollattamalla ilmastointijärjestelmän, tiedät, että saat siitä parhaan tehon irti ja se pysyy toimintavarmempana pidempään. Ilmastointihuolto tehdään, koska liian vähäinen kylmäaine heikentää huomattavasti auton ilmastoinnin tehoa ja pahin skenaario on, että järjestelmän kompressori rikkoutuu. Ilmastointihuollalla varmistat, että ilmastoin pelaa ympäri vuoden juuri kuten pitääkin – vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi ilmastointilaitteeseen lisättävä öljy pitää sen tiivisteet toimintakunnossa.

Kuinka kauan ilmastointihuollossa kestää?

Ilmastointihuolto vie aikaa noin yhden (1) tunnin.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Slide 1 Slide 2