MADE TO FEEL GOOD- RAHOITUSKAMPANJA 1.9. – 30.11.2020

Uudet renkaat alle 12 kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla

HAE RAHOITUSTA: Lähetä viesti: GOODYEAR numeroon 18 311

Osta renkaat 1.9. – 30.11.2020 Made to feel good -rahoituksella, ja saat 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanjaetu on voimassa, kun yhden kuukauden rahoitusostot ylittävät 100 euroa. Tarkempaa tietoa kampanjasta saat henkilökunnaltamme. Suosittelemme hakemaan rahoituspäätöstä etukäteen täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen täällä! (lomake toimii toistaiseksi vain Internet Explorer -selaimella). Saat ennakkopäätöksen 24 tunnin kuluessa.

Made to feel good -rahoitus – kun haluat maksaa sopivissa erissä

Rengasverkossa voit maksaa Goodyear -rengasostoksesi joustavasti ja valita itse kuukausierän suuruuden myös kampanjan jälkeen. Resurs Bankin myöntämän rahoituksen haet vaivattomasti jo kotona tämän linkin takaa.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään; lasku ostoksestasi toimitetaan suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina vähintään yhden kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit myös valita jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk.
  • Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk sekä tilimaksun 35 €.

Kun olet saanut luottohakemuksellesi myönteisen päätöksen ja tulet tekemään ostosta, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipisteessämme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

made-to-feel-good