Renkaiden vaihtoa odottaessa ja ajanvarauksella

Renkaanvaihtoa ammattitaitoisten rengasasentajiemme tekemänä. Vaihdamme renkaat turvallisesti, sillä se on tärkein asia tiellä liikkuessa. Teemme renkaiden vaihdot Keravalla sijaitsevalla toimipisteellämme tehokkaasti ja nopeasti sekä monen vuoden ammattitaidon tuomalla taidolla. Palvelemme tottakai myös mm. Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella sijaitsevia asiakkaitamme samalla ripeällä otteella. Renkaiden vaihdossa luotamme laadukkaisiin välineisiin ja kiristämme renkaat aina momenttiin – sehän on itsestään selvää.

Renkaiden vaihto, alkaen 35 euroa – hinnasto

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto

Henkilöauto + TPMS Ohjelmointi (renkaiden paineenvalvontajärjestelmä)

35 €

45 €

Pakettiautot ja maasturit

Pakettiauto ja maasturit + TPMS Ohjelmointi (renkaiden paineenvalvontajärjestelmä)

Asunto-auto

45€

55€

 

60€

 

Onko sinulla tarvetta uusille renkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet – talvirenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat tai kitkarenkaat.

Talvirenkaiden sekä kesärenkaiden vaihdot myös odottaessa

Toteutamme renkaiden vaihdot esimerkiksi kesä- ja talvirenkaille keväisin ja syksyisin, mutta hoidamme myös uusien renkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Renkaanvaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Vantaalta ja Helsingin suunnasta.

Haluatko vaihtaa renkaat itse? Silloin kannattaa katsoa alla oleva ohjevideo

Varaa etukäteen aika renkaiden vaihdolle ottamalla yhteyttä, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Renkaiden vaihto Kerava, Helsinki, Vantaa.

renkaiden vaihtoa tekevä yritys