Renkaiden vaihto onnistuu niin odottaessa kuin ajanvarauksella

Renkaanvaihtoa ripeiden rengasasentajiemme toteuttamana. Vaihdamme renkaat turvallisesti monen vuoden kokemuksen turvin, sillä se on yksi tärkeimmistä asioista tiellä liikkuessa. Toteutamme renkaiden vaihdot Keravalla sijaitsevalla toimipisteellämme tehokkaasti ja nopeasti sekä monen vuoden ammattitaidon tuomalla taidolla. Meiltä onnistuu tottakai niin talvirenkaiden vaihdot kuin kesärenkaiden vaihdot. Palvelemme myös mm. Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla autoilevia asiakkaitamme samalla ripeällä otteella. Renkaiden vaihdossa luotamme laadukkaisiin välineisiin ja kiristämme renkaat aina momenttiin – sehän on itsestään selvää.Renkaiden vaihto, alkaen 35 euroa – hinnasto

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto

Henkilöauto + TPMS Ohjelmointi (renkaiden paineenvalvontajärjestelmä)

35 €

45 €

Pakettiautot ja maasturit

Pakettiauto ja maasturit + TPMS Ohjelmointi (renkaiden paineenvalvontajärjestelmä)

Asunto-auto

45€

55€

60€

Onko sinulla tarvetta uusille renkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet – talvirenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat tai kitkarenkaat.

Talvirenkaiden ja kesärenkaiden vaihdot onnistuu myös odottaessa

Toteutamme renkaiden vaihdot esimerkiksi kesä- ja talvirenkaille keväisin ja syksyisin, mutta hoidamme luonnollisesti myös uusien renkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös esimerkiksi Helsingin, Espoon ja Vantaan suunnasta.

Haluatko vaihtaa renkaat itse? Silloin kannattaa katsoa alla oleva ohjevideo

Varaa etukäteen aika renkaiden vaihdolle ottamalla yhteyttä, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Renkaiden vaihto Kerava, Helsinki, Vantaa.

renkaiden vaihtoa tekevä yritys

Slide 1 Slide 2