Ilmastointihuolto autollesi nopeasti Rengasverkosta

Tervetuloa ilmastointihuoltoon Keravalle! Käytössämme on markkinoiden tehokkaimmat Robinair AC590 Pro ilmastointihuoltokoneet. Robinairilla auton ilmastointilaite tulee huollettua laadukkaasti ja kestävästi.

Ilmastointihuolto ilman ajanvarausta

Tuo autosi meille ilmastointihuoltoon aikaa varaamatta. Meiltä ilmastointilaitteen huolto onnistuu ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin. Korkeatasoiseen ilmastointihuoltoomme on helppoa poiketa myös naapurikunnista, kuten Järvenpäästä tai Vantaalta.

Varaamalla ajan ilmastointihuollolle etukäteen, vältät lyhyetkin odotukset

ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto – hinta 99€

Huolto sisältää:

  • Ilmastointilaitteen tyhjennyksen
  • Alipaineistuksen
  • Vuototestauksen
  • Öljyt sekä UV-väriaineen
  • Uudet kylmäaineet (max. 1kg)
  • Järjestelmän testauksen

Huollata auton ilmastointi säännöllisesti

Auton ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti, jotta siitä saadaan paras teho irti ja se tekee tehtävänsä toimintavarmasti. Ilmastointihuolto tehdään, koska kosteus tiivistyy ja liian vähäinen kylmäaine heikentää huomattavasti ilmastointilaitteen tehoa ja saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoa sen kompressorin. Ilmastolaitteeseen lisättävä öljy pitää tiivisteet kunnossa. Ilmastointihuolto varmistaa, että ilmastointi toimii moitteettomasti ympäri vuoden – sen jokaisena päivänä.

Kuinka usein autoon kannattaa tehdä ilmastointihuolto?

Suosittelemme jokavuotista ilmastoinnin tarkistusta ja vähintään joka toinen vuosi sen täyttöhuoltoa. Tällä huoltovälillä pääset hyvään toimintavarmuuteen ja vältyt hyvin ilmastointilaitteen toimimattomuudelta. Kylmäainetta katoaa ilmastointijärjestelmästä kymmeniä grammoja vuosittain ja sen vuoksi viilennyksen teho heikkenee. Toisin sanoen: Mitä vähemmän kylmäainetta järjestelmässä on, sitä tehottomampi sen toiminta on ja sitä enemmän järjestelmän kompressori joutuu tekemään töitä. Tämä vaikuttaa myös polttoaineen kulutukseen ja pahimmassa tapauksessa kompressori ei kestä rasitusta ja rikkoutuu.

Kuinka kauan ilmastointihuolto kestää?

Ilmastointihuolto kestää noin tunnin ajan.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin