Teemme ilmastointihuollot helsinkiläisille autoilijoille

Meillä ilmastointihuollon hinta on alkaen 99€. Teemme ilmastointihuollot sekä R134a että R1234yf kylmäaineilla. Teemme kaikki ilmastointihuollot tehokkailla Robinair AC590 Pro ilmastointihuoltokoneilla. Robinairilla auton ilmastointilaite tulee huollettua laadukkaasti ja raikas ilma virtaa jälleen hyvin ohjaamossa ja koko ilmastointijärjestelmän toimintavarmuus säilyy hyvällä tasolla. Huolto kannattaa tehdä esimerkiksi keväällä, koska silloin siitepölykausi on pahimmillaan ja kun auton ilmastointilaitteisto on hyvin huollettu, kärsit vähemmän allergiastasi autossa.

Teemme ilmastointihuoltoja myös ilman ajanvarausta

Voit tuoda autosi meille ilmastointihuoltoon myös ilman ajanvarausta. Suosittelemme kuitenkin asian hoitamista kuitenkin varaamalla ajan, koska silloin odotusaikasi on luonnollisesti lyhyin. Auton ilmastointilaitteen huolto onnistuu kaikkiin automerkkeihin. Korkeatasoiseen ilmastointihuoltoomme on helppoa poiketa myös naapurikunnista, kuten Espoosta, Järvenpäästä ja Vantaalta.

mies tekee ilmastointihuollon helsingissä

 • Ilmastointihuolto R134a – hinta 99€

  Ilmastointihuolto R1234yf – hinta 150€

   

  Huolto sisältää:

  • Ilmastointilaitteen tyhjennyksen
  • Alipaineistuksen
  • Vuototestauksen
  • Öljyt sekä UV-väriaineen
  • Uudet kylmäaineet R134a (max. 500g )
  • Uudet kylmäaineet R1234yf (max. 300g)
  • Järjestelmän testauksen

Auton ilmastointilaite kannattaa huoltaa säännöllisesti

Auton ilmastointilaitteen kylmäaineesta voi pahimmillaan haihtua vuodessa lähes 10 prosenttia. Joten 3 vuotta vanhan auton ilmastointi voi olla heikentynyt jo paljon. Ilmastointihuollon yhteydessä kylmäainetta lisätään tarvittava määrä ilmastointilaitteeseen. Kannattaa huomioida, että jos auton sisälle tulee tunkkainen haju tai ikkunat huurtuvat, tällöin vika on luultavasti likaisessa raitisilmasuodattimessa ja ilmastointihuolto ei siihen tehoa. Raitisilmasuodatin vaihdetaan yleensä asuton määräaikaishuollossa.

Käyttääkö autosi uudehkoihin autoihin soveltuvaa R1234YF-kylmäainetta?

Toteutamme ilmastointihuoltoja myös uudella R1234YF-kylmäaineella. Kylmäainetta käyttää pääsääntöisesti tuoreempi autokanta; kylmäaineen käyttäminen aloitettiin 2012-luvulla ja 2017 vuodesta alkaen sitä on käytetty valtaosassa autoja. Joten karkeasti voidaan sanoa, että jos autosi on vuosimallia 2017 tai uudempi, siinä käytetään R1234YF-kylmäainetta. Vuotta 2017 ennen ko. kylmäainetta käytettiin niin sanotuissa premium-luokan autoissa.

Mistä tietää, käytetäänkö autossasi R1234YF-kylmäainetta?

Käytettävän kylmäaineen voi tarkistaa autovalmistajan käyttöohjeista. Tieto löytyy lähes poikkeuksetta myös moottoritilassa olevasta ilmastointilaitteen huoltokilvestä. Kilpi löytyy loogisesti yleisesti ottaen ilmastointilaitteen huoltoputkien läheisyydestä.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Slide 1 Slide 2