Tarjoamme ilmastointihuoltoa Helsingin seudun autoilijoille

Tervetuloa tekemään ripeä ilmastointihuolto Helsingin kupeeseen Keravalle! Teemme kaikki ilmastointihuollot tehokkailla Robinair AC590 Pro ilmastointihuoltokoneilla. Robinairilla auton ilmastointilaite tulee huollettua laadukkaasti ja raikas ilma virtaa jälleen hyvin ohjaamossa. Ilmastointihuolto kannattaa tehdä esimerkiksi keväällä, koska silloin siitepölykausi on pahimmillaan ja kun auton ilmastointilaitteisto on hyvin huollettu, kärsit vähemmän allergiastasi autossa.

Teemme ilmastointihuoltoja myös ilman ajanvarausta

Voit tuoda autosi meille ilmastointihuoltoon myös ilman ajanvarausta. Suosittelemme kuitenkin asian hoitamista kuitenkin varaamalla ajan, koska silloin odotusaikasi on lyhyin. Auton ilmastointilaitteen huolto onnistuu ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin. Korkeatasoiseen ilmastointihuoltoomme on helppoa poiketa myös naapurikunnista.

mies tekee ilmastointihuollon helsingissä

Ilmastointihuoltomme hinta vain 99€

Huolto sisältää:

  • Alipaineistuksen
  • Öljyt sekä UV-väriaineen
  • Järjestelmän testauksen
  • Ilmastointilaitteen tyhjennyksen
  • Vuototestauksen
  • Uudet kylmäaineet (max. 1kg)

Auton ilmastointilaite kannattaa huoltaa säännöllisesti

Auton ilmastointilaitteen kylmäaineesta voi pahimmillaan haihtua vuodessa lähes 10 prosenttia. Joten 3 vuotta vanhan auton ilmastointi voi olla heikentynyt jo paljon. Ilmastointihuollon yhteydessä kylmäainetta lisätään tarvittava määrä ilmastointilaitteeseen. Kannattaa huomioida, että jos auton sisälle tulee tunkkainen haju tai ikkunat huurtuvat, tällöin vika on luultavasti likaisessa raitisilmasuodattimessa ja ilmastointihuolto ei siihen tehoa. Raitisilmasuodatin vaihdetaan yleensä asuton määräaikaishuollossa.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin