Laadukasta ilmastointihuoltoa järvenpääläisille autoilijoille

Olet tervetullut tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen ilmastointihuoltoon sinä Järvenpään autoilija. Ilmastointihuolto on hyvä tehdä vähintään kahden vuoden välein, jotta ilmastointijärjestelmä toimii tehokkaasti ja juuri kuten pitää. Kukaan ei halua kärvistellä kesähelteellä autossa, joten suosittelemme huoltamaan järjestelmäsi jo ennen, kun se menee epäkuntoon.

Meillä ilmastointihuollot suoritetaan Robinairin tehokkaalla ilmastointihuoltokoneella. Ilmastointihuollon jälkeen voit nauttia autossasi mahdollisimman raittiista ilmasta eikä siitepöly ja muut hiukkaset kulkeudu niin helposti auton ohjaamoon.

Ilmastointihuollot myös ilman ajanvarausta

Suoritamme ilmastointihuoltoja myös ilman ajanvarausta. Suosittelemme kuitenkin, että varaat aikasi etukäteen, koska silloin vältyt pieniltäkin odotuksilta. Auton merkillä ei ole väliä, koska huollamme kaikkien merkkien ilmastointijärjestelmät. Järvenpään keskustasta ajaa meille 16 minuutissa pitkin Lahden moottoritietä.

Tervetuloa ilmastointihuoltoon!

ilmastointihuoltoa tekevä mies espoossa

 • Ilmastointihuolto R134a – hinta 99€

  Ilmastointihuolto R1234yf – hinta 150€

   

  Huolto sisältää:

  • Ilmastointilaitteen tyhjennyksen
  • Alipaineistuksen
  • Vuototestauksen
  • Öljyt sekä UV-väriaineen
  • Uudet kylmäaineet R134a (max. 500g )
  • Uudet kylmäaineet R1234yf (max. 300g)
  • Järjestelmän testauksen

Auton ilmastointilaite kannattaa huoltaa säännöllisesti

Auton ilmastointilaitteen kylmäaineesta voi pahimmillaan haihtua vuodessa lähes 10 prosenttia. Joten 3 vuotta vanhan auton ilmastointi voi olla heikentynyt jo paljon. Ilmastointihuollon yhteydessä kylmäainetta lisätään tarvittava määrä ilmastointilaitteeseen. Kannattaa huomioida, että jos auton sisälle tulee tunkkainen haju tai ikkunat huurtuvat, tällöin vika on luultavasti likaisessa raitisilmasuodattimessa ja ilmastointihuolto ei siihen tehoa. Raitisilmasuodatin vaihdetaan yleensä asuton määräaikaishuollossa.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Slide 1 Slide 2