Ilmastointihuolto R134a – hinta 99€

Ilmastointihuolto R1234yf – hinta 150€

Ilmastointihuoltomme sisältää:

  • Ilmastointilaitteen tyhjennyksen
  • Alipaineistuksen
  • Vuototestauksen
  • Öljyt sekä UV-väriaineen
  • Uudet kylmäaineet R134a (max. 500g )
  • Uudet kylmäaineet R1234yf (max. 300g)
  • Järjestelmän testauksen

Ilmastointihuoltoa espoolaisille autoilijoille edullisesti

Hinta alkaen 99€. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen ilmastointihuoltoon sinä espoolainen autoilija. Ilmastointihuolto kannattaa tehdä jo ennen, kun tunnet, että auton ilmastoinnin teho ei ole entisensä. Silloin ei tarvitse kärvistellä kesähelteillä lämpimässä autossa. Suoritamme auton ilmastointihuollot Robinairin tehokkaalla ilmastointihuoltokoneella. Ilmastointihuollon jälkeen saat jälleen nauttia autossa todella raikkaasta ilmasta eikä siitepölyt tai muut hiukkaset kulkeudu niin helposti auton ohjaamoon.

Ilmastointihuollot ripeällä otteella – myös ilman ajanvarausta

Teemme ilmastointihuoltoja myös ilman ajanvarausta. Suosituksemme kuitenkin on, että varaat ajan ennen saapumistasi, jotta vältyt turhalta odottamiselta ja matkasi jatkuu nopeammin. Voit tuoda ilmastointihuoltoon minkä tahansa automerkin auton – huollamme kaikkien autojen ilmastoinnit. Meille on helppo saapua naapurikunnista Lahdentietä pitkin.

ilmastointihuoltoa tekevä mies espoossaAuton ilmastointilaite kannattaa huoltaa säännöllisesti

Auton ilmastointilaitteen kylmäaineesta voi pahimmillaan haihtua vuodessa lähes 10 prosenttia. Joten 3 vuotta vanhan auton ilmastointi voi olla heikentynyt jo yllättävän paljon. Ilmastointihuollon yhteydessä kylmäainetta lisätään tarvittava määrä ilmastointilaitteeseen. Kannattaa huomioida, että jos auton sisälle tulee tunkkainen haju tai ikkunat huurtuvat, tällöin vika on luultavasti likaisessa raitisilmasuodattimessa ja ilmastointihuolto ei siihen tehoa. Raitisilmasuodatin vaihdetaan yleensä asuton määräaikaishuollossa.

Tarvitseeko autosi uutta R1234YF-kylmäainetta?

Teemme ilmastointihuoltoja myös uudella R1234YF-kylmäaineella. Kylmäainetta käyttää uudempi autokanta ja sen käyttäminen aloitettiin 2012-luvulla ja 2017 vuodesta alkaen sitä on käytetty valtaosassa autoja. Karkeasti voidaan sanoa, että mikäli autosi on valmistettu vuonna 2017 tai sen jälkeen, siinä käytetään R1234YF-kylmäainetta. Vuotta 2017 ennen ko. kylmäainetta käytettiin ns. premium-luokan autoissa.

Mistä tietää, käytetäänkö autossasi R1234YF-kylmäainetta?

Käytettävän kylmäaineen voi tarkistaa autovalmistajan käyttöohjeista. Tieto löytyy lähes poikkeuksetta myös moottoritilassa olevasta ilmastointilaitteen huoltokilvestä. Kilpi löytyy loogisesti yleisesti ottaen ilmastointilaitteen huoltoputkien läheisyydestä.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Slide 1 Slide 2