Meiltä ilmastointihuoltoa espoolaisille autoilijoille

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen ilmastointihuoltoon sinä espoolainen autoilija. Ilmastointihuolto kannattaa tehdä jo ennen, kun tunnet, että auton ilmastoinnin teho ei ole entisensä. Silloin ei tarvitse kärvistellä kesähelteillä lämpimässä autossa. Suoritamme auton ilmastointihuollot Robinairin tehokkaalla ilmastointihuoltokoneella. Ilmastointihuollon jälkeen saat jälleen nauttia autossa todella raikkaasta ilmasta eikä siitepölyt tai muut hiukkaset kulkeudu niin helposti auton ohjaamoon.

Ilmastointihuollot myös ilman ajanvarausta

Teemme ilmastointihuoltoja myös ilman ajanvarausta. Suosituksemme kuitenkin on, että varaat ajan ennen saapumistasi, jotta vältyt turhalta odottamiselta ja matkasi jatkuu nopeammin. Voit tuoda ilmastointihuoltoon minkä tahansa automerkin auton – huollamme kaikkien autojen ilmastoinnit. Meille on helppo saapua naapurikunnista Lahdentietä pitkin.

ilmastointihuoltoa tekevä mies espoossa

Ilmastointihuoltomme hinta vain 99€

Huolto sisältää:

  • Alipaineistuksen
  • Öljyt sekä UV-väriaineen
  • Järjestelmän testauksen
  • Ilmastointilaitteen tyhjennyksen
  • Vuototestauksen
  • Uudet kylmäaineet (max. 1kg)

Auton ilmastointilaite kannattaa huoltaa säännöllisesti

Auton ilmastointilaitteen kylmäaineesta voi pahimmillaan haihtua vuodessa lähes 10 prosenttia. Joten 3 vuotta vanhan auton ilmastointi voi olla heikentynyt jo paljon. Ilmastointihuollon yhteydessä kylmäainetta lisätään tarvittava määrä ilmastointilaitteeseen. Kannattaa huomioida, että jos auton sisälle tulee tunkkainen haju tai ikkunat huurtuvat, tällöin vika on luultavasti likaisessa raitisilmasuodattimessa ja ilmastointihuolto ei siihen tehoa. Raitisilmasuodatin vaihdetaan yleensä asuton määräaikaishuollossa.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin