Renkaanvaihtoa Keravalla

Renkaidenvaihdot nopeasti ja laadukkailla työkaluilla – Rengasverkko hoitaa! Meille on helppo ajaa ja vaihtaa renkaat vaikka odottaessa. Palvelemme renkaanvaihtoasioissa tottakai myös mm. Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan autoilevia asiakkaita samalla ripeällä otteella. Niin sanottu renkaiden vaihdot suoritetaan aina laadukkailla työkaluilla ja kiristämme renkaat aina momenttiin – ilman muuta. Sinä Keravan autoilija, tule palveltavaksi.Renkaanvaihto-hinnasto

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto 35 €
Pakettiautot 45 €

Onko sinulla tarvetta uusille renkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet – talvirenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat tai kitkarenkaat.

Renkaanvaihdot keravalaisille myös odottaessa

Suoritamme renkaidenvaihdot kesärenkaille keväisin ja talvirenkaille syksyllä. Hoidamme tietyist myös uusien renkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Renkaidenvaihto onnistuu myös odottaessa. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Vantaalta ja Helsingin suunnasta.

Ota yhteyttä ja varaa etukäteen aika renkaanvaihdolle, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Jo 10 vuotta renkaanvaihtoa!


renkaanvaihto kerava

Slide 1 Slide 2