Talvirenkaiden vaihtoa Keravan, Helsingin ja Vantaan autoilijoille

Hoidamme talvirenkaiden vaihdot Keravalla sijaitsevalla toimipisteell√§mme rivakalla otteella ja useamman vuoden ammattitaidon taidolla. Palvelemme tietysti my√∂s mm. Helsingin, Vantaan ja muualla p√§√§kaupunkiseudulla sek√§ Uudenmaan alueella autoilevia asiakkaitamme samalla otteella. Talvirenkaiden vaihdoissa meill√§ on k√§ytett√§viss√§ laadukkaat ty√∂kalut ja kirist√§mme renkaat aina momenttiin ‚Äď ilman muuta.

Talvirenkaiden vaihto ‚Äď hinnasto

 

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto

Henkilöauto + TPMS Ohjelmointi

35 ‚ā¨

45 ‚ā¨

Pakettiautot ja maasturit

Pakettiauto ja maasturit + TPMS Ohjelmointi

Asunto-autot

40 ‚ā¨

55 ‚ā¨

60 ‚ā¨

Onko sinulla tarvetta uusille talvirenkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet talvirenkaat.(Talvirenkaiden hinnat sisältävät 4 rengasta, kierrätysmaksut, uudet venttiilit, rengaspainot, tasapainotuksen, vannepesun sekä alleasennuksen.)

Talvirenkaiden vaihtaminen onnistuu myös odottaessa

Toteutamme talvirenkaiden vaihdot kesärenkaiden tilalle syksyisin ja päinvastoin taas keväällä, mutta teemme tottakai uusien talvirenkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Renkaiden vaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Helsingin ja Vantaan suunnasta.

Varaa etukäteen aika talvirenkaiden vaihdolle ottamalla yhteyttä, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme!

Milloin talvirenkaiden vaihto täytyy tehdä?

talvirengaspakko infograafi

Talvirengaspakko on Suomessa joulukuun alusta helmikuun loppuun. Talvirenkaita saa tottakai käyttää myös edellä mainittujen kuukausien ulkopuolella, jos säätilanne sitä vaatii. Talvirenkaaksi käy joko nasta- tai kitkarenkaat. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun alusta toisen pääsiäispäivän jälkeiseen maanantaihin asti ja jos keli edellyttää, niin nastarenkaita saa käyttää pidempään.

kesarenkaiden vaihtoa yrityksessä