Rengasverkosta renkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Olemme yksityinen rengasalan perheyritys Keravalla. Panostamme hyvään, ystävälliseen ja ripeään asiakaspalveluun. Valikoimissamme on vain laadukkaimmat tuotemerkit. Autamme mielellämme kaikissa rengasasioissa ja kun ostat renkaat meiltä voit luottaa, että rengas on 1.laatua ja takuut ovat voimassa – myymme vain E-hyväksyttyjä renkaita.

Myymme ja toimitamme renkaat edullisesti ja nopeasti myös kaikkialle Suomeen matkahuollon kautta.

Tule paikan päälle hakemaan yksilöity tarjous parhaista renkaista juuri Sinun autoosi!

renkaat

Rengasmerkit

Myymme vain E-hyväksyttyjä renkaita. Valikoimissamme on muun muassa seuraavat rengasmerkit:

  • Goodyear
  • Michelin
  • Hankook
  • Pirelli
  • Landsail
  • Nokian
  • Continental
  • Aoelus
  • Nexen


Kesäkumit alle – huomioi tämä rengaskaupoilla

Renkaan käyttöikää on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttaa moni tekijä: säilytys, käyttö, kuormitus, nopeus, paine, ajotyyli ja sääolot. Uusien kesärenkaiden osto tulee ajankohtaiseksi kuitenkin viimeistään silloin, kun muutaman suven palvelleissa kumeissa on selviä vaurioita tai renkaat ovat liian kuluneet.

Kesärenkaiden kulutuspinnan lakisääteinen vähimmäissyvyys on 1,6 mm. Kulutuspinnan syvyyden voi tarkistaa laittamalla kahden euron kolikon pääuraan. Jos kolikon hopeareunus näkyy uran reunan yli, rengas on liian kulunut. Laadukkaissa renkaissa on myös kulumisvaroitin, joka näyttää numeroin kuinka monta milliä uransyvyyttä on jäljellä. Kun pisarasymboli on kulunut pois, on aika vaihtaa uudet kesärenkaat.

Aivan loppuun asti renkaita ei kannata ajaa, vaan ne on hyvä uusia, kun kulutuspintaa on jäljellä 4 mm. Liian kuluneilla renkailla kasvaa vesiliirron riski. Myös jarrutusmatka pitenee ja auto lähtee helpommin sivuluisuun.

Vetorenkaat kuluvat noin kaksi kertaa nopeammin kuin vapaasti pyörivät. On myös hyvä muistaa, että jos rengas kuluu epätasaisesti vain joko sisä- tai ulko-olkapäältä, jokin on vialla. Usein olkapääalueen epänormaali kuluminen on merkki liian alhaisesta rengaspaineesta, vääristä ohjauskulmista tai kuluneista iskunvaimentimista.

Rengasverkosta renkaita kaikkiin olosuhteisiin

Renkaat ovat merkittävin ajo-ominaisuuksiin liittyvä riskitekijä henkilö- ja pakettiautojen aiheuttamissa onnettomuuksissa. Renkaiden merkitys korostuu vaikeissa kelioloissa. Kolme neljästä renkaisiin liittyvästä onnettomuudesta tapahtuu lumisella, jäisellä tai vetisellä kelillä, vaikka useimmiten henkilö- tai pakettiautojen aiheuttamat onnettomuudet sattuvat kuivalla kesä- tai talvikelillä.

On tärkeää, että renkaiden kunto ja soveltuvuus vallitseviin keliolosuhteisiin tarkistetaan, ammattilaisen toimesta, säännöllisin väliajoin. Lain vaatimat minimiurasyvyydet ovat vaikeissa olosuhteissa turvallisuuden kannalta usein riittämättömät. Vesiliirto- ja sohjoliirtovaaran vuoksi suosittelemme vähimmäisurasyvyydeksi kesärenkaille 4 mm ja talvirenkaille 6 mm.

Laaturenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin

Slide 1 Slide 2