Kesärenkaiden vaihtoa Kerava, Helsinki ja Vantaa-akselilla autoileville

Meiltä onnistuu kesärenkaiden vaihdot Keravalla sijaitsevalla toimipisteellämme ripeällä otteella ja usean vuoden ammattitaidon tuomalla taidolla. Palvelemme tietysti myös mm. Helsingin, Vantaan ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella autoilevia asiakkaitamme samalla ripeällä otteella. Kesärenkaiden vaihdossa käytämme laadukkaita välineitä ja kiristämme renkaat aina momenttiin – tottakai.Kesärenkaiden vaihto – hinnasto

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto

Henkilöauto + TPMS Ohjelmointi (renkaiden paineenvalvontajärjestelmä)

35 €

45 €

Pakettiautot ja maasturit

Pakettiauto ja maasturit + TPMS Ohjelmointi (renkaiden paineenvalvontajärjestelmä)

Asunto-auto

45€

55€

60€

Onko sinulla tarvetta uusille kesärenkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet kesärenkaat. (Kesärenkaiden hinnat sisältävät 4 rengasta, rengaspainot, uudet venttiilit, kierrätysmaksut, vannepesun, tasapainotuksen sekä alleasennuksen.)

Kesärenkaiden vaihdot myös odottaessa

Toteutamme kesärenkaiden vaihdot talvirenkaiden tilalle keväisin ja syksyisin, mutta hoidamme myös uusien kesärenkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Kesärenkaanvaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Vantaalta ja Helsingin suunnasta.

Varaa etukäteen aika kesärenkaiden vaihdolle ottamalla yhteyttä, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Kesärenkaiden vaihto Kerava, Helsinki, Vantaa.

Koska kesärenkaita voi käyttää?

kesarenkaiden vaihtoa yrityksessä

Kesärenkaita voi käyttää maaliskuun alusta marraskuun loppuun. Toisin sanoen Suomessa on talvirengaspakko joulukuun alusta helmikuun loppuun.

kesarenkaiden vaihtoa yrityksessä

Slide 1 Slide 2