Talvirenkaiden vaihtoa Helsingin alueella

Rengasverkko vaihtaa talvirenkaat edullisesti koko Helsingin alueella, monen vuoden kokemuksella ja miellyttävällä palvelulla. Olemme valmiina palvelemaan kaikkia Uudenmaan autoilijoita, sillä meillä pääsee vaihtamaan renkaat helposti mm. Vantaalta. Vaihdamme talvirenkaat nopeasti ja laadukkailla työkaluilla ja pulttien kiristyksen teemme luonnollisesti aina momenttiin – tottakai.

Mitä talvirenkaiden vaihto maksaa? – hinnasto

 

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto

Henkilöauto + TPMS Ohjelmointi

35 €

45 €

Pakettiautot ja maasturit

Pakettiauto ja maasturit + TPMS Ohjelmointi

Asunto-autot

40 €

55 €

60 €

Onko sinulla tarvetta uusille talvirenkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet talvirenkaat.(Talvirenkaiden hinnat sisältävät 4 rengasta, kierrätysmaksut, uudet venttiilit, rengaspainot, tasapainotuksen, vannepesun sekä alleasennuksen.)

Talvirenkaiden vaihtaminen onnistuu myös odottaessa

Renkaiden vaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa. Toteutamme talvirenkaiden vaihdot kesärenkaiden tilalle syksyisin ja päinvastoin taas keväällä, mutta teemme tottakai uusien talvirenkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Vaikka sijaitsemme fyysisesti Keravalla, voit saapua meille helposti Helsingistä ja muualta Uudenmaan alueelta.

Varaa etukäteen aika talvirenkaiden vaihdolle ottamalla yhteyttä, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme!

Milloin talvirenkaiden vaihto täytyy tehdä?

talvirengaspakko infograafi

Talvirengaspakko on Suomessa joulukuun alusta helmikuun loppuun. Talvirenkaita saa tottakai käyttää myös edellä mainittujen kuukausien ulkopuolella, jos säätilanne sitä vaatii. Talvirenkaaksi käy joko nasta- tai kitkarenkaat. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun alusta toisen pääsiäispäivän jälkeiseen maanantaihin asti ja jos keli edellyttää, niin saa niitä käyttää pidempään.

kesarenkaiden vaihtoa yrityksessä

Slide 1 Slide 2