Renkaanvaihtoa Helsingin seudun autoilijoille

Renkaidenvaihdot Helsingissä autoileville. Toteutamme renkaidenvaihdot Keravan puolella sijaitsevalla toimipisteellämme nopeasti ja tehokkaasti. Palvelemme renkaanvaihtoasioissa myös mm Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella autoilevia asiakkaitamme samalla ripeällä otteella. Renkaiden vaihtaminen tehdään aina laadukkailla työkaluilla ja kiristämme renkaat aina momenttiin – luonnollisesti.Renkaanvaihto-hinnasto

Autotyyppi Hinta
Henkilöauto 35 €
Pakettiautot 45 €

Onko sinulla tarvetta uusille renkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet – talvirenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat tai kitkarenkaat.

Renkaanvaihdot helsinkiläisille myös odottaessa

Teemme renkaanvaihdot esimerkiksi kesä- ja talvirenkaille keväisin ja syksyisin, mutta hoidamme myös uusien renkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Renkaanvaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Vantaalta ja Helsingin suunnasta.

Ota yhteyttä ja varaa etukäteen aika renkaanvaihdolle, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Jo 10 vuotta renkaanvaihtoa!


renkaanvaihto kerava

Slide 1 Slide 2

Renkaiden vaihdon merkitys

Renkaiden vaihto on tärkeä osa autoilua, sillä se vaikuttaa ajoturvallisuuteen. Talvirenkaat on suunniteltu käytettäväksi talvella ja niissä on syvempiä uria ja karheampi pintakuvio kuin kesärenkaissa. Kun kevät alkaa ja lumi alkaa sulaa, on aika vaihtaa talvirenkaat kesärenkaisiin. Kesärenkaat ovat suunniteltu käytettäväksi lämpimässä ja kuivassa kelissä ja niiden urasyvyys on matalampi kuin talvirenkaissa. Renkaiden vaihto vaikuttaa myös polttoaineen kulutukseen ja auton suorituskykyyn.

Neljä autonrengasta rivissä