Kesärenkaiden vaihtoa Kerava, Helsinki ja Vantaa-akselilla autoileville

Meilt√§ onnistuu kes√§renkaiden vaihdot Keravalla sijaitsevalla toimipisteell√§mme ripe√§ll√§ otteella ja usean vuoden ammattitaidon tuomalla taidolla. Palvelemme tietysti my√∂s mm. Helsingin, Vantaan ja muualla p√§√§kaupunkiseudulla sek√§ Uudenmaan alueella autoilevia asiakkaitamme samalla ripe√§ll√§ otteella. Kes√§renkaiden vaihdossa k√§yt√§mme laadukkaita v√§lineit√§ ja kirist√§mme renkaat aina momenttiin ‚Äď tottakai.

Kes√§renkaiden vaihto ‚Äď hinnasto

AutotyyppiHinta
Henkilöauto

Henkilöauto + TPMS Ohjelmointi

30 ‚ā¨

40 ‚ā¨

Pakettiautot ja maasturit

Pakettiauto ja maasturit + TPMS Ohjelmointi

Asunto-auto

40‚ā¨

50‚ā¨

60‚ā¨

 

Onko sinulla tarvetta uusille kesärenkaille? Ei hätää, voit ostaa meiltä uudet kesärenkaat. (Kesärenkaiden hinnat sisältävät 4 rengasta, rengaspainot, uudet venttiilit, kierrätysmaksut, vannepesun, tasapainotuksen sekä alleasennuksen.)

Kesärenkaiden vaihdot myös odottaessa

Toteutamme kesärenkaiden vaihdot talvirenkaiden tilalle keväisin ja syksyisin, mutta hoidamme myös uusien kesärenkaiden vaihdot ja asennukset uusille tai nykyisille vanteille vuoden ympäri. Kesärenkaanvaihdot onnistuvat meiltä myös odottaessa. Vaikka sijaitsemme Keravalla, on meille helppoa saapua myös Vantaalta ja Helsingin suunnasta.

Varaa etukäteen aika kesärenkaiden vaihdolle ottamalla yhteyttä, tai poikkea käymään Keravan toimipisteellämme! Kesärenkaiden vaihto Kerava, Helsinki, Vantaa.

Koska kesärenkaita voi käyttää?

kesarenkaiden vaihtoa yrityksessä

Kesärenkaita voi käyttää maaliskuun alusta marraskuun loppuun. Toisin sanoen Suomessa on talvirengaspakko joulukuun alusta helmikuun loppuun.

kesarenkaiden vaihtoa yrityksessä