Talvirenkaat Helsingin ja Vantaan alueelle

Meiltä saat hankittua laadukkaat talvirenkaat Helsingin ja Vantaan seudulla joko suoraan hakemalla tai tilaamalla. Valikoimistamme löydät vain huippumerkkien turvallisia talvirenkaita, olipa valintasi sitten nasta tai kitka. Edustamiamme merkkejä ovat muun muassa Pirelli, Nokian Tyres, Continental, Michelin, Goodyear, Kumho Tires ja Dunlop Tires. Myymme talvirenkaita niin henkilö- kuin pakettiautoihinkin, merkistä ja mallista riippumatta. Halutessasi autamme sinua mielellämme sopivan talvirengastyypin valitsemisessa.

Talvirenkaat Helsingissä ja Vantaalla alle asennettuna

Sijaitsemme Keravalla, mutta asiakaskuntaamme ovat kaikki pääkaupunkiseudun autoilijat – meiltä menee paljon talvirenkaita juuri mm. Helsingin ja Vantaan alueella asuville asiakkaille. Korkeatasoisen ja monipuolisen talvirengasvalikoiman ohella haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua: meiltä saat talvirenkaat Helsinki-Vantaa-akselilla suoraan alle asennuksineen, ripeästi ja asiantuntemuksella.

Myymme ja toimitamme talvirenkaat Helsinkiin ja Vantaalle sekä luonnollisesti muuallekin Suomeen edullisesti ja nopeasti Matkahuollon kautta.

renkaat

Talvirengasmerkit

Meiltä saat ainoastaan E-hyväksyttyjä talvirenkaita. Edustamme mm. seuraavia talvirengasmerkkejä:

  • Pirelli
  • Nokian Tyres
  • Continental
  • Michelin
  • Goodyear
  • Kumho Tires
  • Dunlop Tires

Milloin talvirenkaat alle? Panosta laadukkaisiin talvirenkaisiin

Milloin talvirenkaat kannattaa vaihtaa alle? Tämä on monille tuttu kysymys, johon loppusyksyn aikana usein törmätään. Asiaan tietysti vaikuttaa moni seikka, kuten valittu talvirengastyyppi. Kitkarenkaat voi perinteisesti vaihtaa alle hieman aiemmin, esimerkiksi heti lokakuun alkupuolella. Jos talvirenkaina sen sijaan käytetään nastarenkaita, sopiva ajankohta tulee valita tarkemmin ja vallitsevan sään mukaan arvioiden. Mikäli omat ajot ajoittuvat aikaiseen aamuun tai yöaikaan, nastarenkaat kannattaa laittaa alle ensimmäisten yöpakkasten alettua. On kuitenkin syytä muistaa, että syksyn ensimmäisiä yöpakkasia voi seurata pidempikin lämmin jakso.

Kaikkein tärkeintä on panostaa laadukkaisiin talvirenkaisiin, joihin voi luottaa vaativissakin tilanteissa. Talvirenkaiden kohdalla ei kannattaisikaan koskaan katsoa halvinta hintaa, sillä kyseessä on merkittävästi ajoturvallisuuteen vaikuttava tekijä. Älä siis tingi väärässä kohdassa – hanki meiltä kunnon talvirenkaat Helsingin ja Vantaan seudulla, tai tilaa ne meiltä muualle Suomeen toimitettuna!

Meiltä laadukkaat talvirenkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin