“Tavoitteemme on tarjota alan parasta palvelua
– Renkaat Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Kerava”

Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän autoon parhaiten sopivat renkaat ja vanteet sekä miellyttävän palvelun.
Meille kannattaa tulla kauempaakin! Asiakkaitamme tulee edullisten hintojen ja laadukkaan palvelun johdosta mm. Vantaalta, Tuusulasta, Järvenpäästä, Nurmijärveltä, Helsingistä, Espoosta, Hyvinkäältä, Porvoosta ja Lahdesta asti. Tervetuloa täyden palvelun rengasliikkeeseemme!

Rengasverkosta renkaat kaikkiin olosuhteisiin

Renkaat ovat merkittävin ajo-ominaisuuksiin liittyvä riskitekijä henkilö- ja pakettiautojen aiheuttamissa onnettomuuksissa. Renkaiden merkitys korostuu vaikeissa kelioloissa. Kolme neljästä renkaisiin liittyvästä onnettomuudesta tapahtuu lumisella, jäisellä tai vetisellä kelillä, vaikka useimmiten henkilö- tai pakettiautojen aiheuttamat onnettomuudet sattuvat kuivalla kesä- tai talvikelillä.

On tärkeää, että renkaiden kunto ja soveltuvuus vallitseviin keliolosuhteisiin tarkistetaan, ammattilaisen toimesta, säännöllisin väliajoin. Lain vaatimat minimiurasyvyydet ovat vaikeissa olosuhteissa turvallisuuden kannalta usein riittämättömät. Vesiliirto- ja sohjoliirtovaaran vuoksi suosittelemme vähimmäisurasyvyydeksi kesärenkaille 4 mm ja talvirenkaille 6 mm.

Ammattilaiset palveluksessasi

ASIAKASPALVELU

09 294 5046

Arkisin 08:00 – 17:00
Lauantaisin 09:00 – 12:00